VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Crin Antonescu ar vrea sa vina in vizita la Chicago

 Aflat probabil in criza de imagine prezidentiabilul Crin Antonescu ar vrea sa vina in vizita la Chicago. Victor Ponta a fost si el anul trecut si apoi a iesit prim ministru....
Oamenii lui Crin Antonescu au luat de curand legatura cu membri ai unor biserici neoprotestante din zona metropolei Chicago cerand sprijinul acestora in organizarea unei vizite oficiale in comunitatea romaneasca din zona. Mesagerii lui Crin Antonescu au fost insa refuzati de catre aceste biserici si li s-a recomandat sa ia lagatura cu alte organizatii romanesti din zona, care au organizat in trecut astfel de invitatii. Speriati fiind probabil de faptul ca unii membri din acele organizatii ar avea alte preferinte politice sau ca nu l-ar simpatiza pe liderul PNL-ist, acestia au preferat sa bata in retragere si sa se lase pagubasi.
Dovada faptului ca liderul PNL-ist are consilieri de proasta calitate rezulta din faptul ca acestia sunt prosti informati in ceea ce priveste preferintele, simpatiile sau invitatiile facute de-a lungul timpului politicienilor romani de comunitatea romaneasca din zona. Indiferent de culoarea lor politica in comunitatea din Chicago au fost bine primiti toti politicienii, si presedintii  alesi ai Romaniei de dupa 1989.

Comentarii